вівторок, 28 травня 2019 р.

Табір "Веселун" розпочав роботу

   27 травня розпочав свою роботу пришкільний табір відпочинку з денним перебуванням "Веселун". До  13 червня в  таборі відпочиватимуть 50 учнів нашої гімназії, з них 17 дітей пільгової категорії: діти сироти, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, діти учасників бойових дій. Створено всі умови для безпечного відпочинку, облаштовані загонові кімнати, сплановано багато цікавих заходів для цікавого проведення часу та приємного відпочинку. Щоб діти мали і надалі покращувати свої знання з іноземної мови, для двох груп працюватиме мовний табір "Smile".  З метою зміцнення здоров`я школярів, організовано повноцінне і раціональне харчування.
 Сьогодні був проведено організаційний день та день знайомств. Діти  познайомилися з режимом роботи табору, провели заняття в мовному таборі, виготовили загонові газети, порозважалися на свіжому повітрі,  подивилися мультики і, звичайно ж, посмакували смачним обідом.
Інформацією про життя табору щодня ділитимемося на сторінках сайту гімназії, посилання виставлятимемо в нашу групу в мережі  Faceboor. Все цікаве можна знаходити у фотоальбомі.
Бажаємо гарного відпочинку!



Немає коментарів:

Дописати коментар